Despre noi


Inca din cele mai vechi timpuri pielea a fost folosita de catre om in diferite scopuri si sub diverse forme, reprezentand inca de pe atunci un simbol al luxului si al puterii. Obiectele din piele au fost dintotdeauna apreciate pentru frumusetea si durabilitatea lor iar produsele realizate manual din piele naturala au reprezentat si vor reprezenta in continuare un simbol al calitatii, al rafinamentului si al luxului.
Pasiunea pentru lucrurile bine facute si dorinta de a reda acest statut produselor din piele naturala au dus la infiintarea in 2005 a unui mic atelier de marochinarie, sub numele ArtPromo.
Activitatea atelierului a cunoscut o dezvoltare continua si o diversificare a productiei, aceasta fiind impartita in 2 mari categorii: accesorii HoReCa si marochinarie. In prezent, in categoria accesoriilor HoReCa, realizate in atelierul nostru dedicat, sunt incluse o gama variata de produse: coperti meniuri, note de plata, suporti rezervat, carti de onoare, mape de camera si alte accesorii realizate din piele naturala si ecologica destinate industriei ospitaliere.
Aceste produse sunt realizate intr-o gama variata de formate si finisaje, realizate atat in stil clasic cat si rustic, insa echipa noastra raspunde si provocarilor dvs. de a produce noi modele de meniu, dupa specificatiile dvs.

Pentru ca stim cat de important este un meniu si felul cum acesta este prezentat pentru un restaurant, accesoriile HoReCa produse in atelierul nostru sunt realizate la comanda astfel incat fiecare meniu este unic, creat dupa cerintele clientului avand o personalizare autentica. Imbinand traditia cu noile tehnici aparute in domeniu, procesul de productie este realizat integral in atelierele proprii, avand la baza materii prime de cea mai buna calitate import Italia si dorinta echipei ArtPromo de a oferi produse calitative, atent lucrate si finisate.
Astfel, in timp, acestea au devenit recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea dar si pentru durata de intrebuintare a acestora care este cuprinsa intre 2 si 5 ani, in functie de tipurile de materiale selectate pentru a fi folosite in procesul de productie. Meniul poate fi cel mai important instrument de marketing folosit pentru a vinde clientului din momentul in care acesta a intrat in restaurantul dumneavoastra. Este singurul element din publicitatea printata care va fi 100% sigur citit de catre client. Din acest motiv si pentru ca multumirea, loialitatea si recomandarile clientilor au reprezentat si reprezinta in continuare responsabilitati esentiale pentru noi, dorindu-ne sa stabilim relatii de lunga durata cu colaboratorii nostri, va stam la dispozitie pentru a stabili impreuna care sunt accesoriile cele mai potrivite locatiei pe care o detineti.


Cu speranta ca veti gasi, printre produsele oferite de noi, ceea ce cautati va multumim pentru vizita dumneavoastra si va mai asteptam!