Produsele noastre


In relatia cu clientii fiecare detaliu prezinta o importanta deosebita. In industria restaurantelor, serviciile oferite clientilor capata o importanta deosebita, caci de acestea depinde reusita mesei respective si, mai ales, satisfactia clientului. Decorul, ambianta creata si nu in ultimul rand meniul reprezinta elementele care fac diferenta.
Pentru a da un plus de rafinament si autenticitate localului dumneavoastra, puteti opta pentru copertile de meniu din piele naturala sau ecologica, realizate in diferite combinatii si modele, adaptate nevoilor si locatiei dvs..
Copertile sunt realizate la comanda astfel incat fiecare meniu realizat de noi este unic, creat dupa cerintele clientului, intr-o forma sau dimensiune speciala si cu o personalizare autentica.

Realizate din materiale de calitate, produsele realizate in atelierele noastre au o rezistenta sporita in timp, durata acestora de intrebuintare in conditii corespunzatoare de utilizare, curatare si depozitare fiind cuprinsa intre 2 si 5 ani, in functie de materialele si finisajele dorite.
Cateva sfaturi cu privire la modul de intretinere si utilizare a copertilor de meniu, note de plata si suporti rezervat din piele naturala gasiti aici .
In plus, copertile din gama rustic realizate din piele naturala pot fi reconditionate partial sau total, proces care adauga pana la 2 ani aspectului si duratei de intrebuintare a acestora.

Multumirea, loialitatea si recomandarile clientilor au reprezentat si reprezinta in continuare responsabilitati esentiale pentru noi, tocmai din acest motiv acordam o grija suplimentara calitatii produselor realizate de noi si garantam rezistenta acestora in timp.Cu speranta ca veti gasi, printre produsele oferite de noi, ceea ce cautati va multumim pentru vizita dumneavoastra si va mai asteptam!