Servicii de reconditionare coperti din piele naturala


Inca din cele mai vechi timpuri pielea a fost folosita de catre om in diferite scopuri si sub diverse forme, reprezentand inca de pe atunci un simbol al luxului si al puterii. Obiectele din piele au fost dintotdeauna apreciate pentru frumusetea si durabilitatea lor iar produsele realizate manual din piele naturala au reprezentat si vor reprezenta in continuare un simbol al calitatii, al rafinamentului si al luxului.

Pe langa semnele timpului care antichizeaza intr-un mod placut pielea, pe suprafata produselor din piele naturala pot sa apara diferite pete (murdarie, vin, grasime, etc) si alte semne ale uzurii, mai ales in cazul copertilor de meniu, care trec zilnic prin mana a zeci de clienti.
Specialistii nostri pot reda produselor dvs. un aspect placut si, implicit, adauga ani duratei de intrebuintare a acestora.

Oferim servicii de reconditionare partiala sau totala a copertilor realizate din piele naturala care pot include:
* Curatare pete dificile
* Curatare totala exterior coperta
* Tratare sau revopsire piele de la exterior (pentru reimprospatarea culorii)
* Curatare sau inlocuire interior coperta
* Reconditionare sau inlocuire sistem de prindere
* Refacere coasere coperta
* Inlocuire accesorii metalice


Multumirea, loialitatea si recomandarile clientilor au reprezentat si reprezinta in continuare responsabilitati esentiale pentru noi, tocmai din acest motiv acordam o grija suplimentara calitatii produselor realizate de noi si garantam rezistenta acestora in timp.Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la reconditionarea copertilor de meniu si a notelor de plata realizate din piele naturala nu ezitati sa ne contactati.